5 Bespaartips voor de aanschaf van een refurbished iPhone

Met deze bespaartips kun je nog meer geld besparen op de aanschaf van een refurbished iPhone. Je bespaart als snel veel geld door slim te winkelen en alle opties te vergelijken om de beste deal te vinden.

Refurbished iPhone in het kort

Refurbished apparaten, zoals een refurbished iPhone, worden steeds vaker overwogen. De consument neigt toch vaker naar een goedkoper en duurzamer alternatief dan een nieuwe iPhone. Een refurbished iPhone is een gebruikte of geretourneerde iPhone. Deze iPhones worden grondig gecontroleerd, gerepareerd en opgeknapt om weer in een uitstekende staat te verkeren. Het resultaat is een iPhone die er als nieuw uitziet en presteert, maar tegen een aanzienlijk lagere prijs.

Koop bij een betrouwbare verkoper

Het is belangrijk dat je een refurbished iPhone bij een betrouwbare aanbieder koopt. Zo kun je vaak een tweedehands iPhone met garantie kopen. Let verder ook op het aantal reviews die een webshop heeft en controleer de retourvoorwaarden

5 tips om nog goedkoper een refurbished iPhone te kopen

1.               Overweeg een ouder model

Als je niet per se het nieuwste van het nieuwste wilt, dan kun je overwegen om een iets ouder model te kopen. Oudere modellen zijn vaak nog steeds uitstekende telefoons en hebben lagere prijzen dan de nieuwste. Door te kiezen voor een ouder model kun je aanzienlijk besparen op de aanschafkosten.

2.               Vergelijk verschillende verkopers

Neem de tijd om verschillende verkopers van refurbished iPhones te vergelijken. De prijzen en voorwaarden kunnen aanzienlijk verschillen. Door te vergelijken kun je de beste deal vinden. Let niet alleen op de prijs, maar ook op de betrouwbaarheid van de verkoper, de garantie en de kwaliteitscontroles die ze uitvoeren.

3.               Ga op zoek naar bundelaanbiedingen

Sommige verkopers bieden bundelaanbiedingen aan waarbij je een refurbished iPhone kunt kopen met accessoires zoals hoesjes, opladers of screenprotectors. Het kan de moeite waard zijn om te onderzoeken of er dergelijke aanbiedingen beschikbaar zijn. Dit kan je al snel enkele tientallen euro’s besparen. Zo ontvang je bij Partly bescherm, – en oplaadaccessoires bij je aankoop.

4.               Verkoop je oude telefoon

Als je al een oude telefoon hebt die je niet meer gebruikt, overweeg dan om deze te verkopen. Je kunt de verkoopwaarde gebruiken om een deel van de aanschafprijs van de refurbished iPhone te dekken.

5.               Let op kortingsacties en aanbiedingen

Houd de websites in de gaten voor kortingsacties en aanbiedingen. Regelmatig zijn er speciale kortingen op refurbished iPhones te vinden. Rond Black Friday en vakantiegeld periode zijn er tijdelijke aanbiedingen die je een extra besparing kunnen opleveren.

Ook relevant