Bespaartips voor het kopen van een iPhone 14 Pro

De iPhone 14 Pro is op dit moment het vlaggenschip van Apple. Het toestel is razend populair en iedereen wil dan ook graag dit prachtige toestel. Vanwege de hoge prijs van het toestel is het helaas niet voor iedereen mogelijk om de iPhone 14 Pro te kopen. We geven je enkele tips waardoor het misschien toch mogelijk is om het toestel te bemachtigen.

Koop het toestel met een abonnement

De meeste die het geld niet hebben, maar het toestel toch graag willen kopen het met een maandelijks abonnement. Door maandelijks een bedrag voor het toestel te betalen (samen met de normale kosten voor een abonnement) financier je het toestel over een langere periode. Het grote voordeel is dat je natuurlijk je het toestel direct in gebruik kunt nemen, een nadeel is dat je voor langere tijd met hoge kosten blijft zitten omdat je het dure toestel alsnog zult moeten betalen. Dit is dan ook alleen handig wanneer je zeker weet dat je hier financieel toe in staat bent.

Koop het toestel tijdens een actie

Je kunt natuurlijk ook je kans afwachten en een toestel kopen tijdens een van de acties. Door een nieuwe iPhone tijdens een actie te kopen bespaar je een flink bedrag. Bekende acties waarbij je van voordeel profiteert zijn bijvoorbeeld: Black Friday, Vakantiegeld en natuurlijk rondom de Kerst. Bijna alle grote webshops doen mee met deze acties en je bestelt je nieuwe iPhone 14 Pro natuurlijk het goedkoopst online.

Koop het toestel refurbished

Nog meer geld bespaar je door voor een iPhone 14 Pro refurbished te kiezen. Deze exemplaren doen vaak niet onder van een nieuw exemplaar. Cosmetisch zijn de toestellen niet van nieuw te onderscheiden en ze verkeren daarnaast altijd in 100% technische staat. Dit houdt in dat alles goed functioneert en je zorgeloos kunt genieten van een goed toestel. De aanbieders die deze toestellen verkopen geven altijd een lange garantieperiode met daarnaast ook de normale bedenktijd die je hebt op het moment dat je een nieuw toestel koopt. De garantieperiode varieert van minimaal 1 jaar tot maximaal 3 jaar en dat geldt op het hele toestel, ook op de batterij. Er is tegenwoordig ook een Keurmerk Refurbished in het leven geroepen die op het gebied van refurbished iPhones het kaf van het koren scheidt. Hiermee weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten van een goed toestel en zo tegelijk veel geld bespaart.

Tweedehands is ook een optie

Je kunt de iPhone 14 Pro ook tweedehands kopen van bijvoorbeeld een goede kennis. Helaas heb je bij het kopen van een tweedehands iPhone geen enkele zekerheid, zo wordt er geen garantie gegeven, is er geen keurmerk en kun je het toestel niet testen onder de bedenktijd. Het is dus erg belangrijk dat je zeker weet dat je geen kat in de zak koopt omdat dit helemaal bij de iPhone 14 Pro een enorm dure gok kan zijn.

Nog tips?

Heb je zelf nog tips voor het kopen van een goedkope iPhone 14 Pro? Laat die dan weten onder dit artikel.

Ook relevant