De belangrijkste platformen van de Web 3.0 revolutie

Terwijl we langzaam overgaan van de huidige generatie van het web naar de volgende, vinden de meesten van ons het nog steeds moeilijk om Web 3.0 sites te herkennen. Web 3.0 wordt nu al ondersteund door verschillende nichesectoren uit de blockchain industrie, van slimme contracten en gaming tot financiën en de metaverse.

Om toegang te krijgen tot de Web 3.0 plaformen moet je eerst investeren in blockchain projecten die aan de basis liggen van deze industrie. Om te starten moet je dus crypocurrencies aankopen. Dit kun je gemakkelijk doen via Anycoin Direct, een veilige en betrouwbare crypto speler op de Europese markt. In dit artikel bespreken we de belangrijkste platformen voor de toekomst van Web 3.0

Ethereum

In het algemeen kunnen we stellen dat Ethereum de beste Web 3.0 munt is om te kopen en tee houden. De reden hiervoor is dat Ethereum aan de basis ligt van het Web 3.0 ecosysteem zoals we dat vandaag kennen. Cruciaal is dat veel van de toonaangevende Web 3.0 projecten gebouwd zijn op de Ethereum-blockchain. Deze projecten omvatten een breed scala van gedecentraliseerde financiële netwerken, Metaverse munten, DApps, en nog veel meer. Een ander belangrijk aspect van het Ethereum ecosysteem is dat het iedereen toestaat – inclusief Web 3.0 projecten, om slimme contracten te creëren en te implementeren.

Uniswap

Een van de beste Web 3.0 crypto tokens voor decentralised finance (DeFi). Een term die je veel tegenkomt bij het zoeken naar de beste Web 3.0 munten om te kopen is ‘decentralisatie’. In een notendop verwijst decentralisatie naar een product of dienst die voor iedereen toegankelijk is zonder dat er een derde partij tussenpersoon nodig is om transacties te vergemakkelijken. Uniswap is één van de meest gebruikte platformen voor decentalised finance. Dit komt omdat het Uniswap platform dat is gebouwd op de eerder besproken Ethereum blockchain, mensen van over de hele wereld in staat stelt om cryptomunten te kopen en verkopen op een gedecentraliseerde manier. Dit betekent dat er niet langer een vereiste is om via een gecentraliseerde exchange te gaan om verschillende cryptomunten te kopen.

Basic Attention Token

Een andere sector die volgens veel experts een revolutie zal ondergaan door het Web 3.0 ecosysteem is digitale marketing. In zijn huidige vorm worden internetgebruikers overspoeld met advertenties wanneer ze surfen naar hun favoriete websites, waarvan vele totaal irrelevant zijn voor onze behoeften en interesses. Bovendien, hoewel marketingbureaus websites betalen om hun advertenties te tonen, druppelt er niets van deze inkomsten naar de gebruikers die deze advertenties consumeren en. En dit is waar Basic Attention Token (BAT) een oplossing voor biedt. Via de Brave Browsers kunnen gebruikers cryptomunten verdienen voor het bekijken van advertenties.

Ook relevant