Gamen is vast ook iets voor jou

Ben je het zat om alle avonden maar op je mobiel te zitten scrollen, filmpjes te kijken en online te neuzen op de socials van vrienden van vrienden? Wil je niet weer avonden achter elkaar series bingen of, nog erger, je vervelen? Dan is gamen vast iets voor jou. Je kunt met gamen connecten met mensen van over de hele wereld. Je speelt samen of juist tegen elkaar, je bedenkt strategieën en je ontdekt nieuwe werelden. Je kunt je urenlang vermaken door quests te spelen, huizen te bouwen en gewassen te oogsten. Je kunt volledig onverantwoord rijden of eten serveren, bouwen met LEGO of puzzels maken. Gamen is zo veelzijdig, je kunt er bijna niet meer mee stoppen!

Hoe maak je het gamen nog leuker?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen de gratis games te spelen of om games niet verder uit te breiden, maar dan gaat de lol er toch al snel vanaf. Het is daarom slim om daar ook alvast iets voor te bedenken. Maar hoe zorg je nu voor een uitbreiding op je games en hoe kun je in game aankopen doen? Dan heb je een tegoed nodig voor het device waar je op speelt. Voor de Nintendo kun je een eshop tegoed kopen en voor de Xbox kun je een Xbox gift card kopen. Dat hoef je natuurlijk niet zelf te doen. Je kunt deze tegoeden ook cadeau vragen voor je verjaardag of bij een andere gelegenheid. Geef dan, op je verlanglijstje, wel duidelijk aan op welk device je speelt. Ze zijn onderling niet uitwisselbaar.

Wat kun je met deze tegoeden doen?

Om te beginnen is het goed om te weten dat je deze tegoeden, voor beide devices, al kunt aanschaffen vanaf een laag bedrag. Voor de Nintendo beginnen de tegoeden op € 15,00 en voor de Xbox zelfs al op € 5,00. Dat zijn cadeautjes die je best kunt vragen.

Met deze tegoeden kun je, bijvoorbeeld, nieuwe skins kopen voor je avatar, je kunt er nieuwe werelden mee ontsluiten in je game, maar je kunt er ook totaal nieuwe games mee aanschaffen. Heb je een flink tegoed en wil je het niet in één keer uitgeven? Dat is geen probleem. Je tegoed blijft geldig in je wallet. Eigenlijk net als briefgeld en kleingeld. Het verliest z’n waarde niet.

Ook relevant