Hoe je als cheapskate toch kunt investeren in crypto’s

Als je op zoek bent naar manieren om te beleggen op een kleine schaal, is het kopen van cryptocurrencies een uitstekende optie. Er zijn veel verschillende soorten cryptomunten (bitcoin, ethereum, shiba inu etc.) beschikbaar, dus je hoeft niet veel geld uit te geven om een aantal te kopen. Bovendien zijn er verschillende manieren waarop je kunt investeren in cryptocurrency, dus je hoeft niet per se veel geld te hebben om te beginnen. In dit artikel bespreken we een aantal van de beste manieren waarop je als cheapskate (heel erg zuinig persoon) kunt investeren in cryptocurrency.

Exchange

Een van de beste manieren waarop je kunt investeren in cryptocurrency is door middel van een exchange. Er zijn veel verschillende cryptomunten die je kunt kopen en verkopen op een exchange. Je hoeft dus niet per se een grote som geld te investeren om een aantal verschillende cryptomunten te bezitten. Bovendien kun je op een exchange ook handelen in verschillende valuta’s. Dit betekent dat je niet alleen kunt profiteren van de stijging van de waarde van een cryptomunt zoals de btc euro, maar ook van de daling van de waarde van een andere munt.

Cryptocurrency fonds

Een andere goede optie is het kopen van aandelen in een cryptocurrency fonds. Dit is een fonds dat is opgericht om te investeren in verschillende soorten cryptomunten. Het voordeel van het kopen van aandelen in een cryptocurrency-fonds is dat je niet hoeft te investeren in verschillende cryptomunten afzonderlijk. In plaats daarvan kun je een aantal aandelen kopen in een fonds en daarmee investeren in een groot aantal verschillende cryptomunten. Dit maakt de aandelen in een cryptocurrency-fonds een uitstekende optie voor cheapskates.

ICO’s

Een laatste optie is het investeren in een Initial Coin Offering (ICO). ICO’s zijn projecten die nog in ontwikkeling zijn en die nog niet zijn gelanceerd. Als je in een ICO investeert, koop je een aantal tokens van het project. Deze tokens kunnen later worden omgezet in de cryptomunt die door het project wordt gebruikt. ICO’s zijn een uitstekende optie voor cheapskates, omdat je niet veel geld hoeft te investeren om een aantal tokens te kopen. Bovendien kun je de tokens later verkopen voor een hoger bedrag als het project succesvol is.

Ook relevant