Laat waterflessen bedrukken en voorkom gezondheidsklachten op de werkvloer

We kunnen niet zonder water. Het is een heel voornaam onderdeel van een gezond voedingspatroon. Toch drinken de meeste mensen onvoldoende water en dit is ongezond want het kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten. Vooral op de werkvloer en op kantoor kan het drinken van voldoende water er nog weleens bij inschieten vanwege alle drukte en hectiek. Wil jij jouw werknemers een handje helpen? Laat dan mooie waterflessen bedrukken, bijvoorbeeld met jouw bedrijfsnaam, slogan of logo. Wij zijn van mening dat bedrukte waterflessen toch wel één van de meest nuttige relatiegeschenken zijn. Waarom? Dat lees je hieronder.

Water is vitaal, we kunnen er niet zonder

Hoewel de meeste mensen (maar liefst 94 procent) erkennen dat het drinken van voldoende water een voornaam onderdeel is van een gezond voedingspatroon, drinkt slechts 15 procent van de mensen de aangeraden hoeveelheid water: zo’n zeven tot tien glazen per dag. Dit blijkt uit een onderzoek van Menzis uit 2019 waar in totaal 10.000 mensen aan meededen. 35 procent van al die mensen geeft toe dat ze het simpelweg gewoon vergeten zijn om genoeg water te drinken. 9 procent van de ondervraagden geeft aan te weinig te drinken omdat ze anders te vaak naar het toilet moeten.

Te weinig water drinken kan echter tot behoorlijke gezondheidsproblemen leiden. Denk bijvoorbeeld aan nierproblemen en blaasontstekingen. Ook wordt het bloed dikker en wordt de bloeddruk lager. Alleen de meest vitale organen worden dan nog maar van bloed voorzien wat weer kan leiden tot vage klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en concentratiestoornissen. Om de verlaging van de bloeddruk te kunnen compenseren zal het hart harder moeten werken, met een verhoogde hartslag en mogelijke hartproblemen tot gevolg. Water is dan ook vitaal, we kunnen er niet zonder. Door waterflessen onder je werknemers uit te delen weet je als werkgever zeker dat jij in ieder geval jouw steentje hebt bijgedragen.

Bedrukte waterflessen als reclamemiddel

Uit ervaring is gebleken dat bedrukte waterflessen die werknemers van hun werkgever cadeau hebben gekregen vaak niet alleen op het werk blijven. Je ziet ze bijvoorbeeld ook geregeld in de sportschool. Bedrukte waterflessen kunnen dan ook mooi als reclamemiddel worden ingezet. Zo creëer je heel gemakkelijk meer naamsbekendheid! Bedrukte waterflessen zijn in verschillende uitvoeringen te koop. Van klein, middel en groot, van draaidop tot drinktuit, van thermosfles tot sportfles en van glas, metaal of duurzaam kunststof. Al deze waterflessen kunnen op meerdere manieren bedrukt worden. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Ook relevant