Wat zijn de leukste cadeaus om aan je geliefde te geven? 

Als je veel van iemand houdt, kan het bijna nog ingewikkelder zijn om een goed cadeau voor iemand te vinden dan wanneer je mensen redelijk oppervlakkig kent. Juist doordat je elkaar zo goed kent ligt de lat om het goed te doen ontzettend hoog. Geeft jou dit nu ook al de zenuwen, dan ben je bij ons aan het goede adres. In dit artikel geven we je tips om je geliefde te kunnen verrassen met een zo leuk of origineel mogelijk cadeau. Wat spreekt jou het meest aan?

Een fotokalender

Bij veel mensen hangt er in de wc een verjaardagskalender, zodat je nooit vergeet wie er (bijna) jarig is en vervolgens een boos familielid aan de telefoon hebt omdat je zijn of haar verjaardag bent vergeten. Een manier om een kalender leuker en persoonlijker te maken is om zelf een fotokalender samen te stellen, bijvoorbeeld via de foto kalender maken functie van Albelli. Zo verzamel je al jullie favoriete herinneringen en heb je tegelijkertijd een praktische agenda. Twee vliegen in één klap, dus.

Wijnproeverij

Is jouw geliefde een echte wijnliefhebber? Dan wordt hij of zij wellicht heel blij van een uitgebreide wijnproeverij. Bij een wijnproeverij, bijvoorbeeld bij een wijngaard, leer je veel over wijnen (en waarom de ene nou zoveel lekkerder voor jou smaakt dan de ander), maar je leert ook talloze tips & tricks om anders naar wijnen te kunnen kijken. Zo leer je een aantal handige trucs waarmee je je vrienden flink kunt ijmpressen.

Een nachtje weg

Een ander romantisch cadeau om je geliefde te geven is een nachtje weg. Je kunt bijvoorbeeld een Airbnb in een natuurgebied boeken en samen romantisch de natuur in gaan. Wanneer jullie voor één nachtje gaan, kun je de dag van tevoren of de dag erna een boswandeling maken. Je kan natuurlijk ook een nachtje weg naar het buitenland geven. Bijvoorbeeld naar Parijs. Met slechts drie uurtjes sta je al in de Franse hoofdstad.

Een gepersonaliseerd kunstwerk

Een kunstwerk is iets wat je je hele leven met je mee kan dragen en wat elke verhuizing met veel liefde en aandacht wordt meegenomen. Als je een gepersonaliseerd kunstwerk hebt van jou en je geliefde, dan is dat wellicht het meest bijzondere wat jullie in tijden gaan bezitten.

Ook relevant