Goedkoop zakelijke internet, zo doe je het 

Je wil als ondernemen natuurlijk op alle mogelijke manieren geld besparen. Maar je wil ook het beste. Deze twee gaan niet altijd samen, maar wij geven je wel tips om zo goedkoop en goed mogelijk uit te zijn als het gaat om zakelijk internet. 

Geld verdienen, dat is toch het doel als ondernemer. Rondkomen of misschien wel flinke winst pakken. Allereerst doe je dat natuurlijk door te verkopen. Maar je kan het ook doen door te kijken naar je kosten. Want waar geef je nu veel geld aan uit en kan het misschien goedkoper. Het besparen kan je bijvoorbeeld doen op het internetabonnement. In veel gevallen betalen ondernemers veel te veel voor te weinig. Dus het is tijd om daar eens even op in te zoomen. 

Het beste bedrijfsnetwerk voor een lage prijs

We willen je niet de illusie wekken dat je voor een dubbeltje op de eerste rang zit. Wil jij bijvoorbeeld een sd wan bedrijfsnetwerk, dan zal je hiervoor iets meer betalen. Wat is sd wan? Lees het in het artikel onder de link. 

Abonnementen vergelijken 

Allereerst kan je abonnementen gaan vergelijken. Er zal hoogstwaarschijnlijk een aanbieder zijn die voor een lage prijs jouw zakelijk internet kan aanbieden. Maar wat ook meespeelt is de kwaliteit van het internet. Zo zal er waarschijnlijk een groot verschil zitten tussen de kwaliteit van een B-merk of een A-merk provider. Het kan ook zijn dat je liever niet vast wil zitten aan een contract maar de vrijheid wil hebben om op ieder moment over te stappen. Daar kies je zelf voor, maar betaal je waarschijnlijk ook voor. 

Moet ik overstappen

Nu komt de hamvraag of je dan misschien moet overstappen van provider. Wanneer je op dit moment tevreden bent met je huidige provider zullen wij wel de laatste zijn die zeggen dat je moet overstappen op een andere provider. Maar financieel gezien kan het best de moeite zijn om over te stappen naar een andere provider. Zo krijg je vaak welkomstkortingen wanneer je overstapt. Een andere reden kan ook zijn dat ze bij de ene provider nog niet werken met glasvezel, dus snel internet aanbieden. 

Lagere prijs voor sneller internet

Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het kan zeker zo zijn dat jij veel sneller internet kan krijgen voor een lagere prijs. Vooral wanneer jij al ontzettend lang bij één provider zit kunnen de prijzen flink zijn opgelopen. In deze periode is ook glasvezel op veel plekken in Nederland beschikbaar geworden. Reken maar uit, wanneer jij overstapt en daarbij een korting van tegen de 35 euro krijgt dan is dit 400 euro per jaar. Dus kan het maar zo dat jij sneller internet krijgt voor een lagere prijs. 

Een particulier abonnement

Je hebt op dit moment een zakelijk abonnement. Dit is niet gek, want als werkgever levert dit veel voordelen op. Zo krijg je 24/7 hulp wanneer je internet het niet doet en kan je veel extra’s verwachten. Maar je kan ook een particulier internetabonnement nemen. Het nadeel is dat je niet van zakelijke gemakken gebruik kan maken maar de prijs is vaak een stuk minder hoog.

Ook relevant