Goedkoopste opties voor al je abonnementen 

Helaas kom je er tegenwoordig niet meer onderuit om abonnementen af te sluiten. Of het nu een abonnement is bij je energiemaatschappij of een telefoonabonnement. In dit artikel geven wij je tips voor de goedkoopste opties voor al jouw standaard abonnementen. 

Waar we 20 jaar geleden nog een beetje gekscherend deden over mobiele telefoons. Vandaag de dag heeft iedereen een smartphone in huis en wil je altijd up-to-date blijven. Daarnaast huren we geen videobanden meer maar streamen we via Netflix of andere onlinestreamingdiensten. Ook voor je gas- water en licht heb je een abonnement afgesloten en bij de sportschool ben je ook het goedkoopst uit met een jaarabonnement. Maar wij hebben tips zodat jij nog goedkoper kan leven. 

Telefoonabonnement: Sim Only 

Heb jij nog een goede telefoon dan raden wij een sim only abonnement aan. Zo hoef jij je niet voor lange tijd te binden aan een provider omdat je geen telefoon op afbetaling neemt. Dit zorgt vaak voor hoge kosten. Sim only is een gemakkelijke manier om minder geld uit te geven aan een mobiel abonnement. Zo kan je voor een kleine prijs toch onbeperkt bellen en internetten. Kijk hier voor een goed sim only abonnement. 

Streamingdiensten: Samen met je familie 

Een goede tip bij een streamingdienst is om te gaan voor een familieaccount. In veel gevallen is het mogelijk om voor een iets hogere prijs een account voor 4 of meer personen af te sluiten. Je kan nu gewoon blijven kijken naar je favoriete films en series zoals je dit altijd hebt gedaan. Maar de kosten kan je nu delen met anderen. Dit scheelt soms tot wel 7,50 per maand. 

Gierige tip: Maak gebruik van de 14 tot 30 dagen gratis proberen bij streamingdiensten. Je kan nu natuurlijk op verschillende manieren inloggen zodat je langere tijd hier van gebruik kan blijven maken. Vergeet niet op te zeggen, anders zit je alsnog vast aan een nieuw abonnement. 

Sportschool: Neem een jaar abonnement

Over de sportschool hoeven we het niet te lang te hebben. Zo heb je budgettoppers wanneer het gaat om sporten. Basic-Fit en Fit-4-Free zijn de bekendste in Nederland. Hier kan je voor een klein bedrag wekelijks onbeperkt sporten. Wil je nog goedkoper dan neem je een jaarabonnement. Wees er dan wel zeker van dat je een langere periode actief blijft sporten, anders is het weg gegooid geld. 

Gierige tip: Woon je in een grote stad en wil je nog goedkoper sporten? Dan kan je ook gaan voor de mogelijkheid om als introduce te sporten. Hiervoor betaal je vaak niets. Dit kan je echter maar één keer doen per sportschool. 

Krant: 10 weken voor …. 

Omdat steeds minder mensen de krant lezen geeft de krant vaak goedkope opties om deze toch te blijven lezen. Of je nu de Telegraaf of een NRC leest. Vaak hebben ze de optie om 10 weken de krant te lezen voor een klein bedrag. Hierna kan je kosteloos opzeggen. Wanneer jij niet zo gehecht bent aan het lezen van één krant kan je een heel jaar lang steeds weer veranderen van krant.  

Ook relevant