Succesvol wedden op sport begint bij Betmanbegins

Wedden op sport kan al lang in Nederland. In de jaren ’50 kwam de KNVB met de voorloper van wat wij nu kennen als Toto om zo extra inkomsten te genereren. Enkele jaren later kwam Stichting Sporttotalisator op eigen benen te staan en de afgelopen jaren kon er, naast op het bekende formuliertje bij de sigarenboer, ook online gewed worden op sport.

Sinds 1 oktober 2021 heeft de Toto er concurrentie bij gekregen. De markt voor kansspelen op afstand, zoals ze zo mooi genoemd worden, ging toen open. Naast verschillende online casino’s openden ook diverse online bookmakers de virtuele deuren voor de Nederlandse speler. Inmiddels kun je bij 10 verschillende bookmakers inzetten op sportwedstrijden.

Nu kun je in het wilde weg in gaan zetten, en dan zul je vast wel eens wat winnen. Maar de kans is groter dat je vaker niet wint dan wel, als je het op deze manier aanpakt. En zeg nu zelf: je zet toch in om te winnen? Succesvol wedden op sport, dat is het doel van Betmanbegins. En die kennis delen ze graag met hun community, zodat ook jij structureel kunt winnen met sportweddenschappen.

Welkom bij de 2%

Klinkt mooi hè, structureel winnen met sportweddenschappen? Maar is wedden op sport niet gewoon een kansspel? Ja, dat is het wel. Net zoals poker een kansspel is volgens de Hoge Raad. Maar net zoals in poker kun je beter worden in de sportweddenschappen, en dus voordeel behalen. Probeer dat maar eens met roulette of een (online) slot!

Toch is het slechts voor 2% van de spelers weggelegd om structureel te winnen met sportweddenschappen. Dit betekent overigens niet dat die spelers nooit een weddenschap verliezen, maar gemiddeld winnen ze meer en vaker dan dat ze verliezen en dan maak je dus structureel winst.

Wil jij ook bij die 2% horen? Dan doe je er goed aan om dagelijks even ‘in te checken’ bij Betmanbegins. Deze sportsbetting-experts delen allerlei nieuws over sportwedden en bookmakers, maar waar je echt voordeel gaat halen, is bij de wedtips.

Foutje, bedankt!

Die wedtips deelt Betmanbegins dagelijks met je en bestaan uit weddenschappen die eigenlijk niet helemaal kloppen. Oftewel, weddenschappen waar de bookmaker een foutje gemaakt lijkt te hebben. Dan zijn de odds te hoog of heeft de bookmaker de kansen van een ploeg of speler verkeerd ingeschat.

Dit zijn dus buitenkansjes waarmee je meer geld kunt verdienen dan met een gewone weddenschap. Vaak maakt een enkele bookmaker zo’n foutje en kun je dus het beste bij die bookmaker inzetten. Hoe Betmanbegins weet dat er een foutje is gemaakt? Door de hele dag de weddenschappen bij de bookmakers af te struinen en te kijken naar afwijkingen.

Nu kunnen ze die kennis lekker voor zichzelf houden, maar Betmanbegins deelt deze lekker met jou. Zodat ook jij succesvol kunt wedden zonder hele dagen kwijt te zijn aan het afspeuren van het internet naar foutjes bij de bookmaker.

Daarnaast vind je hier veel uitleg over de basis van sportwedden, zodat je wel weet wat je doet. Want zoals gezegd, hoe succesvol je ook bent als sportsbettor, er is geen garantie dat je alle weddenschappen altijd zult winnen. Maar je kunt well zorgen dat alle omstandigheden optimaal zijn, voor bijvoorbeeld combinatieweddenschappen te maken, maar ook door bankrollmanagement. Dit en veel meer leert Betmanbegins je graag, net als hoe je zelf een fout kunt spotten!

Ook relevant