Winstgevend wedden op Formule 1, het kan!

De Formule 1 koorts heeft dankzij de successen van Max Verstappen een enorme vaart genomen in Nederland. Waar voorheen alleen verstokte fans een samenvatting keken, kijken er nu grote massa’s live naar de verrichtingen van Verstappen en consorten. Ook het online wedden op Formule 1 races is populair geworden. Ook hierbij is Max de absolute favoriet. Maar zoals we allemaal weten is wedden op de favoriet geen erg lucratieve bezigheid. Daarom is de 100x je inzet voor Max Verstappen één van de meest populaire én lucratieve acties om gebruik van te maken. We geven je hier alle informatie en insider tips!

Verhoogde spanning

Sinds de suprematie van Max Verstappen zijn de races in de F1 qua spanning niet meer wat het geweest is. Van tevoren staat bij veel races de winnaar al vast, waardoor de spanning zich vooral verplaatst naar de plaatsen achter Max. Voor de echte liefhebbers blijven deze Formule 1 races genoeg spektakel bieden, maar voor de casual kijker is dit een reden om iets anders te doen op hun zondagen. Het wedden op Max Verstappen kan deze spanning terugbrengen, juist ook voor de mensen die zouden afhaken. 100x je inzet voor winst van Max klinkt als een utopie, maar deze wonderbaarlijke boost is echt te krijgen. Nieuwe spelers bij online bookmakers kunnen eenmalig gebruik maken van deze verhoogde quotering (en dus verhoogde spanning!).

100x je inzet voor Max Verstappen

Of het nou op het circuit van Zandvoort is, Spa-Francorchamps of Silverstone; als welkomstactie kan je 100x je inzet krijgen voor winst van Max Verstappen. Vooral Jacks.nl (voorheen Jack’s Casino) is gul met deze promotie. Met een inzet van slecht een enkele euro krijg je dus 100 euro terug wanneer Max Verstappen weer eens een overwinning aan zijn palmares toevoegt. Normaal gesproken zijn deze ‘zekerheidje’ weddenschappen geen financiële vetpot, maar met deze eenmalige actie dus wel. Als we kijken naar vorige winsten van Max, liggen de quoteringen van deze winsten soms slechts op 1.10. Normaal zou je dan dus met 1 euro inzet slechts €1,10 terugkrijgen!

Tips voor 100x inzet F1

Het blijft slim om met enkele tips rekening te houden als je gebruik wilt gaan maken van deze promotie (en waarom zou je het niet doen?).

  • Lees de voorwaarden goed door; het zijn er weinig en het is erg simpel!
  • Zet in op een F1 race waar Max de absolute favoriet is om te winnen; hiermee heb je de grootste kans om 100 euro te winnen!
  • Speel verantwoord verder met je winst, of betaal je winsten uit!

Met deze tips én de meest actuele 100x je inzet F1 boost  zal het geen probleem worden om gebruik te maken van deze actie. En wat je met je winst gaat doen kan je helemaal zelf bepalen.  

Ook relevant