WK 2022, wedden op de favorieten met deze tips 

Wil jij gaan wedden op het WK? Dan moet je wel weten welke WK-landen er op dit moment goed voorstaan. Wij geven je een aantal tips om te gokken op je favorieten. 

Sinds vorig jaar is het online gokken heel populair geworden. Dit komt omdat het legaal is geworden. Daardoor kijken nog meer mensen bijvoorbeeld nu met spanning naar het WK-voetbal. Want de kans is groot dat er toch wat geld gemoeid gaat met bepaalde wedstrijden. Maar om ervoor te zorgen dat het WK voorspellen goed gaat, moet je wel weten waarop je het beste kan inzetten. Wij geven je een aantal tips. 

Odds en quoteringen uitgelegd 

Wanneer jij nog nooit geld hebt ingezet op wedstrijden zal je de term odds waarschijnlijk niet kennen. Odds, ook wel quotering genoemd, is een getal dat de kans aangeeft voor een bepaalde wedstrijd. Hoe lager deze is, hoe groter de kans dat de voorspelling uit zal komen. 

Door de tijden naar de odds kan je dus op veiligheid spelen of juist voor een verassing gaan en ook de kans hebben dat je geld verliest. Denk aan een wedstrijd als Nederland tegen Kameroen. Zet jij je geld in op Nederland dan krijg je bij winst maar een klein percentage aan winst uitgekeerd. Maar zet jij in op Kameroen en winnen zij de wedstrijd, dan zal je inzet behoorlijk wat waar zijn. 

Waar kan je allemaal op inzetten? 

Je hoeft niet alleen maar te kijken naar de uitslag van een wedstrijd bij het inzetten tijdens het WK. Je kan namelijk ook geld inzetten op rode kaarten, wissels en hoeveelheid goals die een bepaalde speler gaat maken. Zo kan je creatief zijn met het inzetten van je geld. 

Maar natuurlijk zullen de meeste inzetten op een bepaald land. Ook hier kunnen wij je bij helpen, want de laatste tijd is er druk gespeculeerd over wie er wereldkampioen zou kunnen worden. Wij vertellen je de top 5 bij de grote bookmakers, maar ook hoeveel kans Nederland heeft om wereldkampioen te worden. 

Wie wint het WK? Top 5 kanshebbers volgens de bookmakers 

Het zou geweldig zijn als wij je nu konden vertellen wie het WK zou gaan winnen. Maar helaas laat het WK-voetbal zich niet voorspellen. Maar een top 5 kunnen wij je wel geven. 

1.     Brazilië 

Met een paar echte toppers in het elftal is het niet gek dat Brazilië boven aan staat bij de bookmakers. Meer dan 15% kans hebben ze om te winnen. Zet jij in op Brazilië, dan kan je tot wel 5x je inleg terugverdienen. 

2.     Frankrijk 

Met het WK van 4 jaar geleden nog vers in ons geheugen is het niet gek dat we uitkomen bij Frankrijk. Want ook zij hebben een paar echte sterspelers. De meeste analisten geven Frankrijk 13,2% kans. Bij winst kan je tot wel 7 keer je inleg terugverdienen. 

3.     Engeland 

De reden dat Engeland niet bovenaan staat, heeft toch te maken met de verdediging. Maar toch maken ze grote kans onder andere door de zwakke poule waarin ze zich bevinden. Je kan tot wel 8 keer je inleg verdienen bij het inzetten op Engeland. 

Je kan ook inzetten op de kans dat Nederland wereldkampioen wordt. Ten opzichte van een land als Brazilië scoren wij niet al te best. De bookmakers geven Nederland 6,7% kans om het wereldkampioenschap voetbal te winnen. Maar ach, een klein gokje wagen kan zorgen voor wonderen.

Ook relevant