Zo kun je goedkoop het kantoor inrichten

Wie zegt dat je nieuwe kantoor klauwen vol geld moet kosten? Ik geef je de 6 leukste en goedkoopste woonwinkels waar je je interieur items kunt scoren voor een prikkie!

Action

Met stip op nummer 1 : Action! Je kunt deze woonwinkel niet uitlopen met lege handen want er is altijd wel iets te vinden wat je leuk vind. Ga je heen met de illusie om één dingetje te kopen? Dan stap je deze winkel uit met tassen vol en een portemonnee die maar ietsje lichter aanvoelt. Bijna alles wat je in een kantoor zoekt kun je hier kopen. 

Leenbakker

De bureaustoelen, een buro, spullen voor in het toilet, bij de Leenbakker ben je dan echt meestal wel voordeliger uit. Na de kerstvakantie is er weer een flinke sale, dus een mooi moment om dan te gaan kijken.

Albeka.nl

Wat ik echt fijn vind van deze winkel is dat er ook een “gebruikt inrichten” categorie is. De winkel is al zeker niet duur, maar dit is nog eens extra voordelig. Zo kun je dan wel die leuke kantinestoelen kopen die je op het oog had. Ook ben ik een groot fan van recyclen. Het is groen en voordelig.

Xenos

I LOVE XENOS. Wat kun je hier nou niet vinden? Mijn kantoor staat echt vol met Xenos aankopen. Van lampen tot posters en kandelaars. Maar ook de thee is trouwens erg lekker! #Tipvanflip

Kwantum

Kwantum heeft momenteel een ontzettend leuke nieuwe collectie, heet WOWN, mega leuk met frisse en vrolijke kleuren. De laatste jaren ben ik steeds meer fan geworden van deze budget woonwinkel. Vooral de lampen en het behang vind ik er te gek. Ontzettend leuke printjes en daarnaast is de verf ook van super kwaliteit. Vooral de krijtverf van Ashford & Sons is te gek, daar heb ik een tijd terug een rommelkamer mee omgetoverd tot een werkkamer.

Big Bazaar

Big Bazaar is ook zo’n mega budget woonwinkel (oke ook voor andere onzin kun je hier terecht), maar ik vind dit persoonlijk wel een mega rip off van Action. Vaak is het even prijzen vergelijken want soms zijn ze iets goedkoper dan Action en soms ook iets duurder.

Ook relevant