De goedkoopste cryptomunten met veel potentie in 2022

We willen natuurlijk allemaal winst maken met de cryptomunten, en wanneer de prijs per hele coin laag is kan je er meer van aanschaffen. Maar wat zijn nu de beste cryptomunten voor 2022? Wij zocht het voor je uit. 

Wil jij miljoenen cryptomunten op jouw wallet hebben staan? Dan moet je opzoek gaan naar goedkopere munten. Zo is de Bitcoin op dit moment de allerduurste en waardevolste munt op de markt. Maar er zijn ook veel cryptomunten die nog flink wat nullen achter de komma hebben staan. Hierdoor kan je van één crypto coin soms wel miljoenen halen. Doe je dit via de beste bank voor crypto coins, dan handel je sneller en maak je nog meer winst. 

De goedkoopste cryptomunten met potentie 

Wat er gaat gebeuren in 2022 kunnen we alleen maar over speculeren, maar door er op tijd bij te zijn en al in 2021 te investeren in de juiste munten kan jij goede winsten maken. Zo hebben wij de goedkoopste munten met potentie voor je op een rijtje gezet. Zo heb je hierna miljoenen cryptomunten in je wallet. 

1.    Bitcentavo

Door de intertainment industrie is de Bitcentavo ontwikkeld. Hij moet een investering worden voor scholing rondom entertainment. In totaal kunnen er maximaal 10 biljoen van gedolven dolven worden. Hierdoor is dit een munt voor de toekomst. Mede om deze reden zal de Bitcentavo nooit een cryptomunt worden die honderden euro’s waard gaat zijn. Maar je kan van deze cryptomunt wel miljoenen halen voor nog geen euro. 

De koers eind 2021: $ 0,000000200

2.    Etherdoge

Deze munt probeert in de lift van de Dogecoin mee te gaan. Ook deze munt startte als een grap, maar al snel steeg hij flink in waarde. De Dogecoin is voor veel cryptoliefhebbers een must have. De Etherdoge is vele malen efficiënter en hierdoor staat hij op de nummer drie in onze lijst. 

De koers eind 2021: $ 0,000000795 

3.    Cagecoin

Bij de Bitvavo exchange (tip: lees hier een Bitvavo review) kun je dit soort cryptomunten inkopen, en als je het geluk hebt dat je een soortgelijke munt als de Cagecoin aan de haak slaat kun je misschien in korte tijd wel even veel rendement maken. De Cagecoin heeft bewezen dat het mogelijk is om van 1 euro maar liefst 300 euro te maken, en van 100 euro maar liefst 30.000 euro, en dat in een kort tijdbestek. Maar uiteraard, het juiste aan- en verkoopmoment spelen altijd een grote rol.

Waardoor is de één munt meer waard dan de ander? 

Het heeft eigenlijk alles te maken met de koop en verkoop van de cryptomunt. Wanneer meer mensen de cryptomunt willen hebben dan zal hij stijgen in waarde. Zo zijn er nu wel meer dan 10.000 cryptomunten. Allemaal hebben ze hun eigen waarde die kan groeien of dalen. Vergelijk het eens met de Euro en de Dollar. Deze hebben een verschillende waarde, het zegt echter niks over hoe waardevol de munt is. Wanneer meer mensen een munt kopen zal hij meer waard worden. 

Ook relevant