Een auto op maat laten maken, dit zijn de opties

Wist je dat jij een auto op maat kan laten maken? Wij zetten verschillende opties voor je op een rij van invalide auto’s tot een hondenauto voor jouw bedrijf.

Bij een auto op maat denk je natuurlijk gelijk aan aangepaste auto occasions voor invalide, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om een auto op maat te laten maken. Van een auto als hondeninstructeur tot allerlei andere opties. Wist je bijvoorbeeld dat voor TV-shows soms ook auto’s worden omgebouwd. En denk eens aan de auto van onze koning. We beginnen deze lijst trouwens wel met een invalide auto, want hiervoor zijn ook weer allerlei verschillende opties.  

Invalide auto op maat 

Bij een invalide auto op maat moet je misschien gelijk denken aan een busje met zo’n laadklep achterop. Natuurlijk zijn dit opties voor het op maat maken van een invalide voertuig. Maar er zijn meer opties. Zo kan het zijn dat jij nog steeds mag en/of kan rijden. Dan zijn er zelfs mogelijkheden om een invalide auto op maat te maken die perfect past bij de persoon. Een bestaande auto wordt dan omgetoverd tot invalide voertuig. Wil jij een invalide auto kopen? Dan zijn er veel mogelijkheden om dit te doen online. 

Auto opties als hondenauto 

Jij wil graag met je honden op stap of jij bent een hondeninstructeur en moet honden op een veilige manier vervoeren. Wat jij ook doet met je honden, er zijn auto’s die perfect op maat worden gemaakt. Zo wordt de achterbak leeggehaald en worden er hondenhokken achterin geplaatst. Deze hondenhokken zijn zo gemaakt dat de honden veilig mee kunnen en goed kunnen ademen onderweg. 

Opbouwen auto voor TV-show 

Wat je op tv ziet is vaak nog geen schijntje van wat er achter de schermen zich allemaal afspeelt. Zo zijn er opties om auto’s om te bouwen die dienen als film auto’s. Soms worden er hele cabines afgehaald en wordt er plaats gemaakt voor een camera. Maar bij Stuk-tv en het Jachtseizoen kan je zien dat soms een bus ook omgebouwd kan worden vol met exclusieve gadgets. Natuurlijk kost het ombouwen van een auto op deze manier een aardige zak met geld. Maar dan heb je ook wat. 

De auto op maat van de koning 

De bekendste Audi van Nederland is toch wel die van de koning. Zo heeft hij een verlengde Audi A8. De lengte is aangebracht voor extra comfortabel vervoer. Zo kan hij lang uit liggen en is de auto van alle gemakken voorzien. Daarnaast is dit voertuig ook nog eens bullitproof en kan de koning er daardoor veilig mee over straat. Inmiddels heeft de koning trouwens ook een persoonlijke Tesla Model X. Hierin rijdt hij niet vaak, maar hij staat wel ergens op de koninklijke vertrekken geparkeerd voor koninklijk gebruik. 

Populair om auto’s op maat te maken 

Door youtubers en influencers is het steeds populairder om auto’s op maat te laten maken. Natuurlijk kennen we het auto wrappen, maar ook worden er steeds vaker high-end foefjes toegevoegd aan al bestaande voertuigen. Dit allemaal om te shinen terwijl je de weg op gaat. Wij weten niet of het echt zo hard nodig is.. 

Ook relevant