Help: ik wil een recreatiewoning

Wil je in jouw vrije tijd graag genieten van de natuur? Of wil je even ontsnappen uit de dagelijkse routine? Dan is een recreatiewoning de ideale oplossing. Schrikt de financiering jou af en heb je niet genoeg eigen vermogen? Laat je hier niet door weerhouden. Middels een financiering kan jij jouw droom werkelijkheid laten worden. Je leent in dit geval geld, zodat jij de woning alsnog kan kopen. In deze blog nemen we je mee in de mogelijkheden rondom een financiering voor een recreatiewoning.

Twee mogelijkheden voor financiering

Voor de financiering van een recreatiewoning zijn er meerdere mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten, net zoals bij een gewone woning. Helaas krijgt niet iedereen een hypotheek voor een recreatiewoning. Ga niet bij de pakken neer zitten, want het is ook mogelijk om een recreatiewoning te financieren met een persoonlijke lening.

Hypotheek

Zoals hierboven al aangegeven krijgt niet iedereen een hypotheek voor een recreatiewoning. Dit is afhankelijk van de persoonlijke situatie. Als je geen vast inkomen hebt, is het waarschijnlijk lastiger om een hypotheek te krijgen voor een recreatiewoning. Als je een vast contract met een redelijk salaris hebt, kun jij waarschijnlijk wel een recreatiewoning financieren met een hypotheek. De hoogte van een hypotheek kan per geldverstrekker verschillen. Vergelijk daarom op lening.com verschillende aanbieders.

Persoonlijke lening

Of je nu een klein bedrag te kort komt voor de aanschaf van een recreatiewoning of als je lange na niet genoeg eigen vermogen hebt om de recreatiewoning te kopen, een persoonlijke lening kan de oplossing bieden. Met een persoonlijke lening wordt het geld direct op jouw privérekening gestort. En ontvang je het in één keer. Hierdoor kan jij de recreatiewoning direct financieren. Elke maand betaal je een afgesproken bedrag terug om de lening af te lossen. Ook hierbij is het verstandig een vergelijking te maken. Dit omdat persoonlijk krediet in veel fronten van elkaar kan verschillen. Ook bij lening.com kan je gemakkelijk diverse kredietverstrekkers vergelijken.

Jouw droom hoef je niet aan de kant te schuiven. Er zijn meerdere mogelijkheden om jouw ideale recreatiewoning te financieren. Kies de optie die het beste bij jou past en geld lenen voor jouw recreatiewoning is mogelijk.

Ook relevant