Zo shop je goedkoop nieuwe meubels

Dit is een gesponsord artikel.

Vind je dat jouw woning wel toe is aan een frisse nieuwe indeling? Fijn en leuk, maar het is een gegeven dat dat geld kost. Een beetje budget is dus fijn, maar tegelijkertijd kun je altijd meer besparen dan je denkt. Wij geven je hier tips waarmee je zoveel mogelijk bespaart op de kosten voor nieuwe meubels en accessoires. Daarnaast geven we algemene tips zodat je altijd voordelig shopt. Tenslotte gaan we specifiek in op de mogelijkheden van de webshop vidaXL.  

Vier tips om voordelig meubels te shoppen

Klaar om voordelig te gaan winkelen? Met deze tips zorg je ervoor dat je nooit teveel hoeft te betalen voor de mooiste producten.

Aanbiedingen 

Uiteraard wil je zoveel mogelijk letten op aanbiedingen. Om te beginnen hebben de meeste webshops een overzicht met actuele acties op hun website. Daarnaast kun je kortingscodes ontvangen. Als je een account bij een winkel hebt, dan ontvang je die in de mail. Daarnaast kan het altijd lonen om even contact op te nemen met de klantenservice voor een individuele aanbieding.

Sociale media en nieuwsbrief

Een moderne online winkel zorgt ervoor dat het vertegenwoordigd is op sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter. Daar worden dan ook exclusieve promoties geplaatst. Zorg dus dat je jouw favoriete merk of bedrijf liket en volgt. Veel shops hebben daarnaast een digitale nieuwsbrief. Daar meld je je gratis voor aan en je ontvangt vervolgens regelmatig alle nieuwtjes. Er is dus eigenlijk geen reden om je daar niet voor in te schrijven.

Prijs en kwaliteit

Wees kritisch als het gaat om de prijs kwaliteitverhouding van het product dat je koopt. Natuurlijk wil je letten op duurzaamheid en iets kopen dat lang meegaat. Toch wil je daarvoor ook niet de hoofdprijs betalen. In dit kader is het ook belangrijk om je niet vast te pinnen op een specifiek merk. Sommige merken kennen meerdere prijsklassen, maar anders kan een B-merk even goed kwaliteit leveren. Verder is het begrijpelijk dat je graag een moderne woonkamer hebt, maar je hoeft echt niet altijd de nieuwste van de nieuwste producten te kopen.

Klantenservice 

Zorg dat je optimaal gebruik maakt van de beschikbare klantenservice. Deze dienst speelt een belangrijke rol voor de webshop. Je kunt hier altijd vragen om een aanbieding, maar zij kunnen je ook vertellen of de winkel in de toekomst wel een actie heeft met het product van jouw voorkeur. Zeker als je een account hebt en vaste klant bent is er hier vaak meer mogelijk dan je denkt. 

Nog meer adviezen om goedkoop te winkelen

In aanvulling op bovenstaande tips willen we je meegeven dat je jouw aankopen zoveel mogelijk wilt plannen. Juist in het geval van meubels is het vaak mogelijk om dit uit te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van de uitverkoop, die om de paar maanden in de winkels plaatsvindt. Uiteraard kun je dan ook rekening houden met de seizoenen. Let verder op speciale internationale kortingsdagen zoals Black Friday en Cyber Monday. Dan profiteer je, vooral digitaal, van heel voordeel. Hoewel deze dagen oorspronkelijk zijn overgewaaid uit de Verenigde Staten, zijn ze nu ook in Nederland populair.

Zorg tenslotte dat je optimaal profiteert van de vele voordelen van online winkelen. Hoewel het nog steeds aantrekkelijk kan zijn om een fysieke winkel te bezoeken, kunnen deze nooit op tegen de vele voordelen van het internet. Allereerst liggen de prijzen structureel lager. Dat komt omdat deze winkels minder overheadkosten hebben – er hoeft geen winkelruimte gehuurd te worden en er zijn beperkte energiekosten. Die besparing kan worden doorberekend aan de klanten. Buiten dat kun je online met een paar keer klikken de prijzen vergelijken. Begin jouw zoektocht daarom altijd bij jouw favoriete webshop.

Koop voordelig nieuwe meubels bij vidaXL

Hierboven hebben we uitgelegd hoe je zo voordelig mogelijk nieuwe meubels kunt kopen. Met onze tips is het duidelijk dat je niet over een gigantisch budget hoeft te beschikken om een mooi huis te hebben. Het is daarbij dus vooral belangrijk dat je zaken als de nieuwsbrief, sociale media en aanbiedingen goed in de gaten houdt. Verder kun je geld besparen door jouw nieuwe aankopen goed te plannen, kortingsdagen niet te vergeten en simpelweg goed online te vergelijken. Online shoppen biedt hoe dan ook de grootste besparing.

vidaXL is een goed voorbeeld van een online winkel met veel mooie aanbiedingen en andere acties. Naast dat je hier dus geniet van korting, vind je ook een snelle levering en een prima klantenservice. Naast meubels vind je hier ook apparaten voor in huis en diverse accessoires. Al met al heeft deze webshop niet voor niets in zeer korte tijd een goede reputatie opgebouwd in Nederland en België. Voor jou is het daarmee het perfecte beginpunt voor de zoektocht naar voordelige meubels.

Ook relevant