Zo verfraai jij je kantoor zonder grote uitgaven

Je kent het wel: soms zit je in je kantoor, woon- of slaapkamer en word je even helemaal moe van de inrichting die je ooit nog zo leuk vond. Dan kan het een slim idee zijn om je kantoor een make-over te geven, maar wij begrijpen dat je liever niet teveel geld uitgeeft wanneer dit niet hoeft. Gelukkig zijn er allemaal tips van interieurstylisten om je kantoor of ruimte zo gemakkelijk op te fleuren zonder dat het je veel gaat kosten. Benieuwd welke dit zijn? Wij zetten ze op een rijtje!

pink dining table with four chairs inside room

Deurborden

Je kantoor een professionele uitstraling geven doe je gemakkelijk met deurborden. Zo weten bezoekers ook direct waar ze moeten zijn en waar ze mee te maken hebben. Je kunt hier gemakkelijk mee duidelijk maken waar de ‘berging’ of ‘wc’ zich bevindt, maar ook verschillende kamers van werknemers kunnen gemakkelijk onderscheiden worden door gebruik te maken van een deurbord. Daarnaast geeft het je kantoor ook direct een professionele uitstraling.

Naar de kringloop

Soms moet je even zoeken voordat je bij de kringloop iets leuks hebt gevonden, maar dit is wel dé plek om echte interieurparels te vinden. Wanneer je er simpelweg even de tijd voor neemt en van het bezoekje aan de kringloop een echt uitje maakt, is het helemaal niet erg om hier een paar uur in rond te struinen. Hier kun je soms prachtige kunst op de kop tikken voor slechts een paar euro’s. Niemand die zal weten dat het van de kringloop komt!

Een likje verf

Vind je je oude meubels een beetje saai worden? Met een klein likje verf kunnen ze er weer uitzien als nieuw. Wanneer je bijvoorbeeld dat ene houten kastje zat bent, kun je voor een paar euro zwarte verf kopen bij een hobbywinkel in de buurt en zo dit houten kastje met een klein beetje moeite een hele gave nieuwe uitstraling geven. Ook kun je bijvoorbeeld de rand van een spiegel goud verven om deze zo een luxere uitstraling te kunnen geven. Wat meer inspiratie nodig? Op wonen.nl vind je allerlei tips om je oude meubels een totaal vernieuwde look te geven.

Ook relevant