Dé beste kleine telefoons van dit moment

Vandaag de dag worden steeds meer telefoons groter en groter dan voorheen. Hoewel dit ervoor zorgt dat je alles beter kan zien heeft het ook wat nadelen. Een van de nadelen is het feit dat je hierdoor eigenlijk niet meer je telefoon normaal in je zak kunt stoppen. Als alternatief kan je natuurlijk kiezen voor een kleine telefoon. Maar wat zijn dan de beste kleine telefoons die je op dit moment kunt vinden? Om hier antwoord op te krijgen is het handig om dit artikel even goed door te lezen. We hebben dé beste opties namelijk voor jou op een rijtje gezet!

iPhone SE – klein en erg betrouwbaar

De eerste optie die je kunt kiezen is de iPhone SE. De iPhone SE is een compacte smartphone met een Retina-display van 4,7 inch. Dit zorgt ervoor dat hij makkelijk met één hand te bedienen is. Hij heeft een krachtige A13 Bionic-chip, dit is dezelfde chip die in de iPhone 11 wordt gebruikt. Dankzij de 12-megapixelcamera kan hij ook nog eens prachtige foto’s maken. Hij ondersteunt ook draadloos opladen en heeft een enorm grote batterijduur. Ben je een Apple-fan die op zoek is naar een kleinere telefoon dan is de iPhone SE zeker een goede keuze om voor te gaan.

Google Pixel 4a – zeer voordelig

De volgende telefoon waar je voor kan gaan is de Google Pixel 4a. De Pixel 4a heeft een 5,8-inch OLED-scherm en draait op het nieuwste Android 11-besturingssysteem. Dankzij de Snapdragon 730G-processor weet je zeker dat hij echt alles aan. Maar het beste is misschien nog wel het feit dat deze telefoon erg voordelig is in verhouding tot andere modellen en merken. Dit stelt je in staat om veel geld te besparen bij je uiteindelijke aankoop. De Pixel 4a is dan ook een uitstekende optie voor de mensen met een iets lager budget.

Samsung Galaxy S10e – kwaliteit voor een prikkie

Een andere telefoon die veel te bieden heeft voor een lage prijs is de Samsung Galaxy S10e. De Galaxy S10e heeft een 5,8-inch display en draait op de krachtige Snapdragon 855-processor. Het heeft een dual-camerasysteem wat je in staat stelt om geweldige foto’s te maken. Door de lange batterijduur gaat hij ook nog eens lang mee voordat hij helemaal leeg is. Het heeft ook een koptelefoonaansluiting, iets wat je lang niet altijd terugziet bij de nieuwere telefoons. De Galaxy S10e is perfect voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van Android.

Voor welke telefoon kies jij?

Met deze selectie weet je als het goed is voor welke telefoons je kunt kiezen. Er zijn natuurlijk nog veel meer merken waard om te overwegen, van One Plus tot aan Motorola. Wil je nog veel meer te weten komen over het kopen van een nieuwe telefoon? Blijf dan zeker even hangen op deze site. Hier vind je talloze andere leuke artikelen die je echt alles laten zien over het doen van de beste aankopen!

Ook relevant