Vind hier jouw goedkope en kwalitatief goede motorspullen

Motorrijden is voor veel een hobby. Er zijn niet veel motorrijders die dagelijks op hun motor zitten. Daarom wil je liever geen fortuin uitgeven aan je motorspullen. Hier vind je ze voor een goedkope prijs. 

Op de motor heerlijk touren. Je doet het waarschijnlijk in de zomer behoorlijk veel. Maar voor veel motorrijders is de winter nu niet echt een tijd dat je op pad gaat. Wij willen je met dit artikel stimuleren om dat wel te doen. Want het hoeft echt geen bakken met geld te kosten om jouw motorspullen voor de winter aan te schaffen. Van een goede helm met voering tot je wintermotorjack. Bij Ten Kate Motoren vind jij de perfecte motorspullen voor ieder seizoenew. 

Motorhandschoenen (ook in de winter)

Voor minder dan 50 euro heb je al motorhandschoenen voor ieder seizoen. Het voordeel van een motorhandschoen is dat ze van nature al een stuk dikker zijn. Ze moeten je namelijk beschermen wanneer je ten val komt met de motor. Een goed membraam zorgt ervoor dat deze motorhandschoenen ook nog eens waterdicht zijn. Wanneer jij in de winter met sneeuw op de motor zit, maar ook in de herfst tijdens een hevige regendag. Je hebt de motorhandschoenen die daar perfect bij aansluiten. 

Motorbroek voor alle seizoenen 

Wanneer je zoekt op een motorbroek kom je waarschijnlijk uit bij extreem dure broeken. Soms kosten ze wel meer dan 800 euro. Je bent niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Je wil dit absoluut niet betalen voor een motorbroek. Daarom hebben ze bij Ten Kate motorbroeken die betaalbaar zijn. Al voor minder dan honderd euro heb jij een volledig geteste motorbroek. Bij deze motorbroek zit dan ook nog eens een thermovoering. Deze zorgt ervoor dat je warm blijft op de motor in de winter. Maar in de zomer kan je deze er gewoon uitristen. Ideaal voor wanneer jij ieder seizoen wel even op de motor zit. 

Motorjassen voor alle seizoenen

Voor een motorjas mag je diep in de buidel gaan tasten. Vooral wanneer je betaald voor het merk zoals Alpinestars ben je soms veel geld kwijt voor een motorjas. Dit terwijl je van dezelfde kwaliteit ook jassen hebt die vele malen goedkoper zijn. Voor minder dan honderd euro heb je al een motorjassen. Denk hierbij aan een motorjas met een thermovoering voor tijdens de winterdagen. Deze kan je eruit ritsen, en je hebt ventilatieritsen voor in de zomer. En motorjas voor alle seizoenen dus en tegen een zeer betaalbare prijs. 

Motorlaarzen ook voor in de winter  

Om de hele outfit compleet te maken ga je natuurlijk ook kijken naar goede motorlaarzen voor in de winter. Je handen, je hoofd en je voeten zijn de gedeeltes die vooral in de winter snel afkoelen. Wil je dus in de winter op de motor zal je waarschijnlijk moeten kiezen voor een speciale winterlaars voor op de motor. Motorlaarzen met een warme voering heb je al voor ongeveer 100 euro. 

Je hele outfit voor op de motor kan je dus al voor onder de 350 euro bij elkaar krijgen. Dan zit je er toch veilig bij op een goedkope manier. 

Ook relevant