Wel een recente iPhone, niet de hoofdprijs

Wil je wel een recente iPhone in je bezit hebben, maar hier absoluut niet de hoofdprijs voor betalen? Dan moet je zeker voor een refurbished iPhone van Forza Refurbished gaan. Dat is tientallen tot honderden euro’s voordeliger dan nieuw, technisch nét zo goed en het is nog duurzaam óók. Recente iPhones als de iPhone XR (2018) en de iPhone 11 (2019) haal je refurbished gewoon betaalbaar in huis, zónder dat je op kwaliteit inlevert.

Refurbished iPhone met Keurmerk Refurbished

Een refurbished iPhone is een eerder gebruikte iPhone die technisch 100% functioneel is gemaakt. Forza Refurbished doet dit met behulp van technici, apparatuur en speciale software. Zij zijn in het bezit van het Keurmerk Refurbished. Dat betekent onder andere dat het bedrijf professioneel te werk gaat, elke iPhone op 50 punten controleert, financieel gezond is en 24 maanden garantie verstrekt. Jij bent dus verzekerd van een betrouwbare aankoop van een betrouwbare aanbieder. Door voor refurbished te kiezen kun je veel geld besparen, óók als je voor een recente iPhone kiest.

Refurbished iPhone XR

Eén van die recente iPhones is de refurbished iPhone XR uit 2018. Het was de best verkochte iPhone van dat jaar en niet zonder reden. Het toestel heeft een voorkant-vullend scherm, Face ID-ontgrendeling, is draadloos oplaadbaar en is in zes vrolijke kleuren verkrijgbaar. Apple heeft het toestel met oog voor budget gemaakt. Voor een relatief laag bedrag koop je dus een iPhone die alles bevat waar de gemiddelde smartphonegebruiker behoefte aan heeft.

Refurbished iPhone 11

De opvolger hiervan is de refurbished iPhone 11. Wat dit één jaar jongere toestel écht beter maakt zijn de camera’s. De selfiecamera fotografeert voor het eerst in 12MP en filmt voor het eerst in 4K. Een welkome verbetering, want we gebruiken de selfiecamera steeds vaker. Ook vind je achterop niet één, maar twee camera’s. Hiermee maak je brede foto’s en nachtfoto’s. De iPhone XR kan dit niet. Dat maakt de iPhone 11 beter geschikt voor de camerafanaat.

Technische snufjes

Wat beide iPhones gemeen hebben is een 6.1-inch LCD-scherm die de hele voorkant bedekt. Ook zijn beide toestellen draadloos oplaadbaar en ontgrendel je ze via Face ID-gezichtsherkenning. Beide iPhones zijn razendsnel en draaien hun hand niet om voor zware taken als games spelen en augmented reality-apps gebruiken.

Kies slim. Kies refurbished

Dankzij een professionele werkwijze en een erkend keurmerk is refurbished van Forza technisch nét zo goed als nieuw. De hoofdprijs betalen voor een goede iPhone is dus niet langer nodig. Of je nu voor een recente iPhone of een goede middenklasser gaat, elk toestel kun je in verschillende uiterlijke productcondities kopen. Je bepaalt dus zelf hoe de buitenkant eruit ziet en hoeveel geld je extra bespaart. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld? Morgen thuisbezorgd met 2 jaar garantie en gratis nieuwe oplader.

Ook relevant